La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc în localitatea Bradu cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Toamnei. Evenimentul s-a desfăşurat la Baza Sportivă din Bradu și a fost organizat de primarul Dan Stroe, prin intermediul Primăriei şi al Consiliului Local Bradu. Au fost prezenți producători agricoli care și-au expus și comercializat produsele în standurile special amenajate. Spectacolul, care s-a dovedit unul de mare anvergură, a fost deschis de elevii din localitate împreună cu gimnastele Clubului Sportiv Real Bradu. Au urmat programe artistice de muzică și dans.

Prezenți la eveniment alături de primarul comunei Bradu, Dan Stroe, au fost și președintele CJ Argeș Dan Manu și senatorul Șerban Valeca. Ca la orice eveniment de marcă, brădenii au fost serviți cu tradiționala fasole cu ciolan afumat.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de artiști de muzică populară din comună, precum Cristina Voicu, Claudia Șerbănescu, Emilia Ghinescu, Frații Dicu, alături de Loren cu taraful său. Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de tabără!

Comments

comments