Mânzână, candidatul surpriză la şefia PSD Argeş! E susţinut de la Centru de Valeriu Zgonea şi Olguţa Vasilescu

Azi este ultima zi în care cei care se doresc preşedinte al PSD Argeş îşi mai pot depune candidaturile pentru funcţie.

 

Dacă până acum erau cunoscute doar două candidaturi, cele ale senatorului Şerban Valeca şi a deputatului Cătălin Rădulescu, azi pe lista de amatori a mai apărut nou nume: Ion Mânzână, actualul director al SC Jud Pază şi Ordine.

Mânzână a luat decizia de a candida după ce, iniţial, declara că susţine candidatura actualului preşedinte al CJ Argeş, Florin Tecău. Cum acesta s-a răzgândit, Mânzână a decis să intre chiar el în cursă.

Faţă de ceilalţi doi contra candidaţi, care doar se laudă cu unele relaţii la Bucureşti, Mânzână are cu adevărat o suţinere politică puternică de la centru, venită pe filiera Olguţei Vasilescu, primarul Craiovei şi vicepreşedinte PSD la nivel naţional. De asemenea, o altă figură importantă a partidului care îl susţine public şi poate trage sforile pentru el este Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor. În ce priveşte susţinătorii din Argeş, Mânzână se poate baza pe 40 de primari membri PSD, cei mai mulţi din zona de sud a judeţului.

O mână de ajutor va primi chiar şi de la Florin Tecău, cel care, din postura de preşedinte al CJ, împarte banii judeţului şi care are astfel o influenţă mare asupra primarilor dependenţi de fonduri.

Conform unor surse, chiar şi Constntin Nicolescu, aflat în închisoare, a transmis un mesaj de susţinere pentru Mânzână, fiind binecunoscută relaţia de prietenie între cei doi. Surse din partid susţin că Mânzână va beneficia şi de sprijinul organizaţiei PSD Piteşti condusă de Cristian Gentea, mai ales că duminică, în biroul lui Tecău, la CJ Argeş a avut loc o întâlnire de taină între Mânzână, Tecău şi Gentea.

Despre această candidatură, Ion Mânzână ne-a declarat: „Niciodată nu m-am băgat acolo unde am ştiut că o să pierd. Cât priveşte înscrierea oficială în cursă, o să îi mai las pe unii să fiarbă în suc propriu, până pe la ora 23,58… Îmi cer scuze celor care mă sună de azi de dimineaţă încontinuu să mă felicite pentru candidatură, dar nu le mai pot răspunde tuturor…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here