Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş împreună cu Camera de Comerț și Industrie Argeș organizează în perioada 12 – 16 mai, în Piaţa Vasile Milea, Salonul Auto Pitești, ediția a XIX-a.
 
În cadrul salonului vor fi lansate noi modele auto, în premieră în județul Argeș şi pe lângă automobile vor mai fi expuse piese și accesorii auto, anvelope auto, toate beneficiind de discount-uri speciale pe toată perioada evenimentului.
 
Principalele mărci prezente la salon sunt: Hyundai, Ford, Dacia, Renault, Honda, Mercedes, Mitsubishy, Land Rover, Jaguar, Audi, Volkswagen, Seat, Toyota, Citroën, Opel, Skoda alături de o gamă largă de automobile de ocazie. Persoanele interesate în achiziționarea unui autoturism pot regăsi în cadrul salonului și o serie de oferte de finanțare foarte avantajoase pe toată perioada desfășurării evenimentului.
 
Salonul Auto Piteşti este organizat în colaborare şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Piteşti, iar deschiderea va avea loc marți, 12 mai, orele 12:00, în Piaţa Vasile Milea.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI