Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 339 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 84.217 lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere şi au fost retrase 20 certificate de înmatriculare.

Pe 17 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un operator de transport cu sediul în comuna Bascov, care efectua transport interurban de persoane pe raza municipiului Pitești fără a deține licență de traseu. Operatorul de transport a fost sancționat contravențional conform HG 69/2012 cu amendă în valoare de 9.000 de lei, totodată fiind reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului folosit la transportul de persoane.

Mandat pus în executare de polițiști

Pe 17 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Curtea de Argeş, privind pe B.G., de 64 de ani, din municipiul Piteşti, condamnat 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvîrşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni.

Pe 18 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Costești, privind pe I.M.C., de 49 de ani, din municipiul Pitești, condamnat la 2 ani și 4 luni de pentru săvîrşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni.

Comments

comments