Nu au respectat măsura izolării/carantinei. Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au identificat un bărbat de 41 de ani, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată, din comuna Cocu. În urma celor constatate, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. Argeș.

Pe 1 mai, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care efectuau verificarea persoanelor care au stabilită măsura izolării sau carantinării la adresa declarată, au identificat doi tineri de 21 de ani, respectiv 19 ani, ambii din Berevoești, care nu au respectat măsura carantinării la adresele declarate. În urma celor constatate, cei doi au fost sancţionați cu amenzi în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. Argeș.

Pe 2 mai, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au identificat, în trafic, pe raza localității Merișani, un tânăr de 21 de ani, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată. În urma celor constatate, tânărul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. Argeș.

Comments

comments