Mai multe drumuri din județ au fost închise din cauza ploilor abundente care au căzut în ultima vreme.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Argeș, ieri, pe raza comunei Malureni, în urma ploilor abundente, s-a produs o alunecare de teren pe DJ 740 la unul din capetele podului din satul Zarnesti, care traverseaza raul Valsan. Podul a fost inchis, iar traficul a fost deviat pe o varianta ocolitoare, pe Drumul Comunal Valea Marului.

Pe raza comunei Budeasa, podul peste Râul Vîlsan s-a erodat în zona pilonilor de susţinere, înclinându-se, fapt pentru care a fost închisă circulaţia rutieră pe un sens. Podul  traversează râul Vâlsan, pe raza satului Valea Mărului, este amplasat pe DJ 703K, Valea Mărului – comunaMălureni, circulaţia fiind deviată parţial pe DJ 703I şi DN 7C.

DJ 603 I, care face legătura între comuna Brăduleţ şi Poienile Vîlsanului este blocat total de aluviuni, pietre si lemne cazute de pe versant, pe o distanţă de circa 200 m în punctul Podul Piscului.

DN 73 C, pe raza satului Piatra, com. Ciofrîngeni, km 60+200 m, in directia Rimnicu Vilcea – Curtea de Arges, pe o portiune de circa 30 m, acostamentul drumului a alunecat, creandu-se o diferenta de nivel de circa 1,5 – 2 m, este principala cale de acces pentru circa 25 de familii, accesul efectuându-se cu greutate. De asemenea, in aceeasi zona, intersectia DN 73 C cu drumul comunal Piatra – Dobresti, drum neasfaltat (macadam), a avut loc o alunecare de teren care a facut impracticabila o portiune de circa 60 m din acest drum, pe o banda de mers.

În ziua de 05.05.2014, orele 18.30, din cauza creşterii debitului de apa, pe râul Argeş, raza Mun.Piteşti, în zona A.C.H. Zavoi, a fost ruptă o parte din podul din metal şi beton ce asigura traversarea râului.
     În toate zonele afectate de fenomenele meteo, poliţiştii, împreună cu autorităţile locale şi judeţene, reprezentanţii I.S.U. şi I.J.J., asigură sprijin cetăţenilor.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI