Luptătorii SAS Argeș, la hoții de curent. Dosare penale pentru mai multe persoane

Pe 16 martie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Argeş, împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, împreună cu reprezentanți ai companiei de distribuţie de energie electrică, au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii sustragerii de energie electrică, pe raza localităţilor Bascov şi Merişani.

Aceştia au identificat trei persoane fizice, care aveau montate instalaţii electrice clandestine cu scopul de a ocoli circuitul aparatului de măsurare a consumului de energie electrică.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti, împreună cu reprezentanții ai companiei de distribuţie de energie electrică, au depistat o persoană fizică la care a fost constatată ruperea sigiliului și o intervenție neautorizată la conductorii electrici din tabloul electric situat pe scara blocului, cu scopul ocolirii circuitului aparatului de măsurare a consumului de energie electrică.

În toate cele patru situaţii constatate, a fost înregistrat dosar penal conform art. 228 din Codul Penal și art. 92 alin.2 din Legea 123/2012 privind energia electrică și gazele naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here