Luni, 18 iunie, începând cu ora 10.00, la Star Arena Bascov, are loc deschiderea celei de-a XXV-a ediții a turneului național de tenis găzduit de județul nostru, “Trofeul Ruxandra Dragomir – Tennis Revolution 2018”, organizat de Tenis Club AS.

La deschiderea turnelui, ce se va desfășura în perioada 15-21.06.2018, va fi prezentă o sportivă din elita mondială a tenisului, Ana BOGDAN, fostă câștigătoare alături de Simona HALEP, Sorana CÎRSTEA, Raluca OLARU a prestigiosului trofeu oferit la aceasta competiție.

Ana BOGDAN, alături de cele mai reprezentative sportive din Argeș şi, bineînțeles, împreună cu Ruxandra Dragomir, Cetățean de Onoare al municipiului Pitești, vor schimba mingi cu copiii participanți și vor participa la o sesiune de autografe.

După momentul festiv va avea loc o conferință de presă la care veți putea afla proiectele de viitor ale invitatelor la eveniment.

Consiliul Județean Arges pune la dispoziție jurnaliștilor interesati sa participe la acest eveniment un microbuz care va pleca la orele 9:30 din parcarea Consiliului Județean Argeș.

Comments

comments