Ludovic Orban a anunţat înfiinţarea unui nou partid: Forța Dreptei!

1
31

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, a anunţat înfiinţarea unui nou partid de centru-dreapta. Formațiunea se va numi Forța Dreptei iar actele de înregistrare vor fi depuse lunea viitoare la Tribunal.

Printre membrii noului partid vor fi şi cei 16 parlamentari care au părăsit, de asemenea, PNL.

Ludovic Orban a explicat că are obligația morală de a reprezenta electoratul liberal trădat de actualul PNL, care s-a asociat cu PSD la guvernare.

Ludovic Orban:”Nu noi am părăsit Partidul Național Liberal, ci conducerea Partidului Național Liberal a părăsit oamenii care au avut încredere în noi. Ei au săvârșit o gravă trădare față de acești oameni care au crezut în Partidul Național Liberal, preferând să stea la guvernare în bagajele PSD, să aducă la guvernare adversarul politic, nu numai al forțelor de centru-dreapta, ci adversarul politic al a tuturor celor care cred în democrație, stat de drept, libertate economică, într-o democrație autentică și cred în dezvoltarea României.”

Orban a adăugat că în partidul pe care l-a înființat vor veni și alți liberali.

1 COMENTARIU

  1. Ha, ha! Si cu Miutescu fondator in Arges… Oricum, ar fi bine sa faceti niste investigatii jurnalistice, fiindca Miutescu se pare ca o freaca mai mult cu mana stanga, asa ca ar trebui sa se numeasca Forta Stangii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here