Lucrările de modernizare la Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Sf. Spiridon se apropie de final!

Vineri, 16 octombrie, a avut loc conferința de presă pentru proiectul „€Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea ambulatoriului de specialitate din cadru Spitalului Sf. Spiridon Racovița, orașul Mioveni, județul Argeș”.

Execuția lucrărilor este finalizată și majoritatea echipamentelor au fost furnizate, urmând ca în următoarele trei săptămâni să se realizeze ultimele activități de vizibilitate.
Lucrările de intervenție au constat în repararea structurii de rezistență a clădirilor, a tuturor finisajelor interioare şi  a  instalațiilor electrice interioare, sanitare și de încălzire.
Informații despre proiect:
•€ Beneficiar:  UAT Oraşul Mioveni
•€ Autoritate de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale  şi  Administraţiei Publice
•€ Organism Intermediar:  ADR Sud Muntenia
• Contract de finanţare   nr. 4114/11.04.2014
•€ Perioadă de implementare proiect:  19 luni

Valoare totală proiect:   3.674.716,96 lei
•€ Valoare eligibilă nerambursabilă din F.E.D.R.:  2.378.490,40 lei
Proiectul a fost finanțat prin Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3, „・Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”・ Domeniul Major de Intervenţie 3.1  „朿eabilitarea/ modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate”・

Obiectivul general:
Dezvoltarea durabilă a infrastructurii serviciilor de sănătate, prin acordarea de servicii de sănătate calitativ superioare, îmbunătăţind astfel calitatea vieţii şi starea de sănătate a populaţie din oraşul Mioveni şi din zonele limitrofe.
O populaţie sănătoasă este o populaţia activă pe piaţa forţei de muncă. Astfel, investiţiile în infrastructură de sănătate şi socială vor contribui la dezvoltarea regională şi locală şi la creşterea calităţii vieţii, înscriindu-se astfel în obiectivul strategic al Programului Operaţional Regional (POR).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.