Pe blogul personal, Lucian Mîndruţă a analizat cazul Iuliei Ionescu, adolescenta de 15 ani dispărută miercuri din Capitală.

El crede că se încearcă o muşamalizare în acest caz. “Povestea Iuliei Ionescu, plecată de la Bucureşti să se călugărească în Moldova sună romantic şi adolescentin. Să-l descoperi pe Dumnezeu, să-i dedici viaţa, să fii mireasa lui Hristos… Sună bine, însă nu şi legal. La 15 ani nu ai voie să te căsătoreşti nici măcar cu un bărbat în carne şi oase. La 15 ani nu ai discernamântul necesar pentru a-ţi dedica viaţa cuiva. La 15 ani, singurii care te pot îndruma sunt părinţii tăi. Nu confesorul şi nici diriginta. Părinţii. Dar dincolo de asta, povestea pute. Să reluăm faptele: fata a plecat din Bucureşti miercuri seară. A reapărut sâmbătă, îmbrăcată în călugăriţă, la Suceava. La Suceava, există informaţii că a fost dusă la tren de un călugăr. Informaţii iniţiale pe care cineva încearcă acum să le scoată de pe piaţă. Nu m-ar mira ca şi şeful de la CFR să-şi retragă declaraţia. Pentru ca cineva în sutană să iasă bine.
Şi totuşi, nu pot să nu pun câteva întrebări: Unde a fost fata atâtea zile? Miercuri noapte în tren, să zicem. Dar totuşi, unde a dormit joi? Vineri noapte? Unde? Pe stradă? Nu cred, e frig în Moldova. La un hotel? Ar fi fost găsită. La vreun prieten? Nu are unul nici măcar la Bucureşti. Nu, părerea mea e că a mers la sigur, la o mănăstire. Şi că acum se depun toate eforturile ca fata să nu povestească nimic şi totul să fie muşamalizat”, scrie Mîndruţă pe blogul personal. (sursa: realitatea.net)

Cele mai bune 10 motive pentru care minora disparuta s-a intors acasa

1. A ajuns la manastire, n-a gasit nici un olimpic cu care sa stea de vorba.
2. Dupa doua zile fara Iphone 5 a realizat de fapt cine e adevaratul Dumnezeu.
3. Mall-ul din Suceava nu avea Starbucks, ci doar o imitatie pe nume Cafiele Scumpi.
4. A realizat ca mancarea nu apare pe farfurie in mod miraculos in fiecare zi si ca de chestia asta se ocupa mama si tata, nu Al de Sus.
5. Acum ca e o celebritate, vrea sa prinda emisiunea de luni de la Maruta.
6. A sunat-o premierul Ponta, sa se pozeze cu ea si cu calugarul Ghita.
7. A aflat din ziare de cresterea economica si-a inteles ca minunile se petrec la Bucuresti, nu la Suceava.
8. Ca un bun crestin, vrea sa-i ceara iertare Biancai ca a aparut mai des la televizor decat ea.
9. Dupa o discutie filozofica de trei ore cu seful de tren si-a schimbat optiunea de cariera si vrea sa devina nas.
10. Un milion de moldoveni care s-au mutat la Bucuresti nu se pot insela asa de tare!
 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI