Directorul Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, Lorena Toma, a susținut marţi, 12 aprilie, concursul pentru postul de manager al instituției.

Lorena Toma a fost practic reconfirmată pe funcție, proiectul său, întocmit pentru o perioadă de cinci ani, obținând o notă foarte bună – 9,80.
“Rezultatele muncii mele de peste 3 ani și pasiunea investită în fiecare proiect mi-au reconfirmat statutul de manager al minunatei Case de Cultură Bascov! Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat o nouă șansă de a demonstra ce pot face în domeniul cultural-artistic în comuna Bascov și mulțumesc colegilor mei minunați alături de care voi face lucruri mărețe în continuare”, a declarat Lorena Toma. Noua, şi vechea directoare a Casei de Cultură, se va concentra şi în continuare pe organizarea de acțiuni spectaculoase, ca şi până acum.
Printre succesele sale se numără şi editarea unei reviste a instituției pe care o conduce, intitulată „Cooltura pentru toți”. Aceasta va apărea lunar şi va prezenta aspecte ale activităţii instituţiei, iar locuitorii comunei vor putea găsi în cele 8 pagfini informaţii despre cursurile, spectacolele şi evenimentele organizate pentru ei.

Comments

comments