„Lola fetița, vino acasă!” Încă o viață salvată de pompierii argeșeni

Lola fetița, vino acasă!” Aceste cuvinte s-au auzit, timp de o săptămână, în curtea unei familii din localitatea argeșeană Pietroșani, care-și căutau cu disperare cățelușa.

Gândul că nu o vor regăsi aducea o tristețe copleșitoare în gospodărie, iar acest lucru i-a determinat pe proprietari să o caute, în fiecare zi, într-un alt loc în care obișnuia să stea.
În după amiaza zilei de ieri, speranța că o vor îmbrățișa din nou pe Lola a renăscut, când au găsit-o în fântâna din grădină. Auzind un glas slăbit al micuței, i-a făcut pe stăpâni să apeleze, de îndată, la salvatori.
📞– 112, ce urgență aveți?
– Cățelușa mea a căzut într-o fântână, de o săptămână este dispărută de acasă și nu știu de cât timp este acolo. Vă rog să mă ajutați.
– Domnule, un echipaj de pompieri vine către dumneavoastră.
🚒 Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că patrupedul se afla la o adâncime de peste 10 metri și au acționat de îndată, amplasând trepiedul pentru a putea coborî în fântână.
Bietul animăluț, odată scos la suprafață de către pompierii argeșeni, a sărit imediat în brațele stăpânului, care cu ochii în lacrimi că fetița lui trăiește, le-a mulțumit salvatorilor pentru gestul nobil făcut.

👏 Felicitări colegilor! Ați mai salvat încă o viață!

Sursa: ISU Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.