Locuri de muncă în Pitești! Se caută asistente medicale, infirmiere și îngrijitoare, cu sau fără vechime în specialitate

3,404 views

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de infirmieră – 3 posturi. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: are capacitate deplină de exerciţiu; curs de infirmieră; 6 luni vechime în specialitate.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de:
– asistent medical generalist principal – 6 posturi;
– asistent medical generalist – 2 posturi;
– asistent medical generalist debutant – 3 posturi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– asistent medical generalist principal: are capacitate deplină de exerciţiu; studii de specialitate postliceale/ superioare. adeverinţă, grad principal.
– asistent medical generalist: are capacitate deplină de exerciţiu; studii de specialitate postliceale/ superioare. 6 luni vechime în specialitate.
– asistent medical generalist debutant: are capacitate deplină de exerciţiu; studii de specialitate postliceale/ superioare; fără vechime în specialitate.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de îngrijitoare – 2 posturi. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: are capacitate deplină de exerciţiu; şcoală generală; fără vechime.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială http://www.sjupitesti.ro/. Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, Aleea Spitalului nr. 36, județul Argeș, telefon 0248/287.150, interior 177.

Comments

comments