Locuitori din Argeș fugiți din carantină, prinși în trafic de polițiști

0
51

Polițiștii argeșeni au acționat, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

Fugiți din carantină, prinși în trafic

Pe 21 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au constatat cu ocazia unui control în trafic, că un bărbat, de 26 de ani, din Lerești, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă din Câmpulung, figura în carantină la o adresă aleasă, de pe raza localității de domiciliu a acestuia.  Ca urmare a celor constatate, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Tot pe 21 noiembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au legitimat pe str. Barajului din Curtea de Argeș un tânăr de 25 de ani, din Băiculești, care figura în carantină la o adresă aleasă, de pe raza localității de domiciliu a acestuia.  Ca urmare a celor constatate, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș. (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here