Marți, 4 iulie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a fost anunţat de către şeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cetăţeni că în comuna Cetăţeni, sat Valea Cetăţuii, str. Speranţei, o locuință este pusă în pericol de prăbuşirea iminentă a două stânci.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de pompieri Câmpulung, dar și grupa operativă a ISU Argeș, sub coordonarea (D) Prim adjunct inspector şef – Mr. Bărbulescu Cristian, care a constatat că gospodăria în cauză este compusă din o casă şi două anexe, în care locuiesc doi adulți și patru copii. Cele două stânci, una stabilă, cealaltă care prezintă pericol real de prăbuşire se află la o distanţă de aprox. 10-15 m faţă de locuinţa amintită.

La nivelul localităţii Cetăţeni s-a convocat, în şedinţă extraordinară, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea evaluării efectelor situaţiei produse și emiterea deciziei de evacuare a persoanelor şi bunurilor aflate în gospodărie.

Un camion din cadrul Detaşamentului de pompieri Piteşti s-a deplasat la locul evenimentului pentru a acorda sprijin C.L.S.U. Cetăţeni în vederea evacuării bunurilor din gospodărie.

Persoanele vor fi cazate temporar într-o clădire ce aparține Primăriei Cetățeni.

 

Comments

comments