Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a confirmat încă o dată influenţa avută în rândul social-democraţilor. Majoritatea membrilor CEx au votat pentru susținerea lui Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, spune că au fost 55 de voturi pentru Dragnea, 8 împotriva și o abținere.

Conform informațiilor oferite de Gabriela Firea, au fost 10 voturi pentru demisia lui Liviu Dragnea și 39 de voturi împotriva demisiei, în timp ce o singură persoană, Gabriel Petrea, s-a abținut.

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au salvat-o pe Gabriela Firea de la o excludere. Cei doi au refuzat să supună la vot cererea primarului Sectorului 5, Daniel Florea, care voia ca primarul general să fie dat afară din partid.

”Am decis să suspendăm orice fel de alegeri interne până după referendumul pentru familie. Au fost 64 de membri prezenți cu drept de vot. 55 de volegi au votat pentru susținerea mandatului, 8 voturi au fost împotrivă și o abținere, a domnului Gabriel Petrea. S-au spus păreri, puncte de vedere, controverse, au discutat între ei, unii colegi s-au completat, alţii s-au contrat. Cu toate că unii colegi au spus să nu facem niciun vot eu, n-am fost de acord pentru că s-a minţit prea mult, s-a manipulat prea mult în ultimele zile”, a afirmat Liviu Dragnea.

Comments

comments