Liviu Dragnea rămâne închis la Penitenciarul Rahova

423 views

Liviu Dragnea rămâne închis la Penitenciarul Rahova, au decis judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Aceştia au luat în discuţie azi dacă acceptă calea extraordinară de atac la care a apelat Liviu Dragnea după condamnarea în procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Pentru că solicitarea i-a fost rspinsă, acesta rămâne în continuare în pușcărie pentru executarea pedepsei de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

În sala de judecată, Dragnea a declarat că este nevinovat şi a cerut să fie achitat.

„€Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova. De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea” le-a spus Dragnea magistraţilor.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Comments

comments