Liviu Dragnea rămâne închis la Penitenciarul Rahova, au decis judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Aceştia au luat în discuţie azi dacă acceptă calea extraordinară de atac la care a apelat Liviu Dragnea după condamnarea în procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Pentru că solicitarea i-a fost rspinsă, acesta rămâne în continuare în pușcărie pentru executarea pedepsei de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

În sala de judecată, Dragnea a declarat că este nevinovat şi a cerut să fie achitat.

„€Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova. De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea” le-a spus Dragnea magistraţilor.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Comments

comments