Prezent la conferinţa săptămânală de presă a PNL Argeş, Dănuţ Bica, preşedintele executiv al PNL Argeş, a vorbit despre alegerile parlamentare din acest an.

Potrivit liderului organizaţiei, echipa de campanie a PNL Argeş este condusă de Ion Popa, preşedinte de filială şi lider de campanie şi alţi şapte membri, care însă nu vor candida la alegerile parlamentare din acest an. Aceştia sunt: Olimpia Doru, Alexandrina Stanciu, Valerian Jinga, Alin Bădoiu, Raul Navlagu și Cristina Marinache, care se va ocupa de partea juridică.

De asemenea, Dănuţ Bica a mai afirmat şi că Alina Gorghiu, preşedintele PNL, nu va canida în Argeş. „Neoficial vă spun că Alina Gorghiu nu va candida în Argeş. Spun neoficial, deoarece în politică „niciodată să nu spui niciodată”, se poate întâmpla orice”, a declarat Dănuţ Bica. La insistenţele presei, Dănuţ Bica a destăinuit şi numele celor şase candidaţi la Senat din partea PNL Argeş, fără să precizeze însă şi o ordine a acestora pe liste. Aceştia sunt: Ion Popa, Ion Baicea, Nicolae Barbu, doctorul Silviu Mănescu, Nae Eugen şi Gelu Tofan.

Comments

comments