Lidia Constantinescu, poziţia a treia pe lista PNL Argeş, actualmente manager general al Clinicii de Angiografie și Terapie Endovasculară Hemodinamic din Capitală, are planuri mari pentru județul nostru.

„Îmi doresc ca argeșenii să-și ia răgazul de a mă cunoaște, pentru că vă garantez că, dacă îmi vor face onoarea de-a mă alege să-i reprezint în Parlamentul României, o voi face cu toată responsabilitatea care mă caracterizează. Obiectivul meu, în calitate de viitor deputat de Argeș, este să readuc județul nostru în rândul județelor de top din România, din toate punctele de vedere. Nu fac promisiuni deșarte și vă garantez că voi face tot ce-mi stă în putere pentru a le reprezenta cât mai bine interesele”, a declarat Lidia Constantinescu.

Deși sosită de puțin timp în județ, ea și-a luat rolul în serios și a fost prezentă zilele acestea în mijlocul argeșenilor. A vizitat fabrica Steinel din Curtea de Argeș dar și mai multe piețe din Pitești, unde a discutat cu oamenii locului despre problemele cu care se confruntă și soluțiile pe care PNL le propune pentru subiecte precum Sănătatea, Educaţia, sărăcia, dar şi birocraţia din ţara noastră.

Comments

comments