Alina Frătică, candidat PMP Argeş la Camera Deputaţilor, şi Argentina Culcuş au demarat cea mai amplă campanie de sănătate din Argeş

0
3189

Caravana sănătăţii, însoţită de Alina Frătică şi Argentina Culcuş, vine în întâmpinarea ta. Astfel, mii de argeşeni au posibilitatea de a-şi testa glicemia şi tensiunea în cele două microbuze cu laboratoare mobile care se vor deplasa în tot judeţul. Vineri, 4 noiembrie, Caravana sănătăţii merge în Mioveni şi valea Râului Doamnei, sâmbătă, 5 noiembrie, la Bradu, iar luni, 7 noiembrie, în zona de sud a judeţului, în oraşul Costeşti şi în localităţile din apropiere. Pe lângă testarea gratuită a glicemiei şi tensiunii în cele două microbuze cu laboratoare mobile, Alina Frătică, candidat la Camera Deputaţilor, le oferă argeşencelor şi câte un test de sarcină.

„În fiecare zi vom merge într-o localitate, vom străbate tot judeţul. Localnicii sunt foarte bucuroşi şi încântaţi că cineva se gândeşte şi la ei. Tensiunea arterială este unul dintre indicatorii stării noastre de bine, de sănătate. Prevenirea valorilor crescute ale tensiunii arteriale trebuie să fie un obiectiv al fiecăruia dintre noi. Acest obiectiv trebuie urmărit şi atins în fiecare zi de viaţă, pentru o viaţă sănătoasă. Creşterea valorilor tensiunii arteriale ne fac candidaţii secţiilor de cardiologie, înseamnă suferinţă şi costuri pentru tratament, mai ales pentru faptul că hipertensiunea arterială este adesea asociată, „vine la pachet cu arteroscleroza, obezitatea sau diabetul zaharat”. Supravegheaţi-vă şi măsuraţi-vă – cu regularitate tensiunea arterială! În acest fel veţi şti când şi ce corecţii să faceţi pentru sănătatea dvs.!”, a declarat Alina Frătică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here