Lidera seniorilor din PNL Argeș recunoaște că primarul din Pitești își face treaba

Astăzi, la școala nr. 12 din Trivale, a avut loc întâlnirea președinților şi administratorilor de bloc cu primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Prezentă la întâlnire, în calitate de administrator al blocurilor P14 şi 48 din Trivale, Dorina Stanciu, liderul pensionarilor din PNL Argeș, a ținut să îi mulțumească în mod public primarului Gentea pentru modul în care se implică în rezolvarea problemelor din zonă.

Lăsând la o parte rivalitatea politică, Dorina Stanciu a dovedit că poate să spună mulțumesc când lucrurile merg bine, chiar dacă cel din fața ei era de la PSD.

Ceea ce dovedește că nici primarul nu împarte piteștenii între pesediști, useriști sau peneliști. Iată că politica se poate face și altfel!

Foarte frumos, doamna Stanciu! Se vede că dumneavoastră ați înțeles că politica se face la partid și nu în asociațiile de locatari. Poate ar trebuie ca și consilieri locali ai PNL să înțeleagă ceva din gestul acestei doamne. Și să reprezinte în Consiliul local interesele piteștenilor și nu pe cele de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.