Au început înscrierile pentru Loteria Vizelor 2017, iar în ţara noastră, dosarele se primesc până pe 3 noiembrie.

Astfel, românii auz la dispoziţie o lună întreagă pentru a obţine o viză pentru America.

Înscrierea în program se face prin completarea unui formular, care va fi publicat pe site- ul www.dvlottery. state.gov, iar procedura e gratuită.

Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul Loteria Vizelor. Alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA.

Înregistrările conforme cu cerinţele de participare vor rezulta în emiterea unui ecran cu o pagină de confirmare care conţine numele şi numărul de confirmare al participantului, pagină care va trebui tipărită.

Numai participanţii care au informaţiile de confirmare vor putea verifica statutul înregistrării lor, iar în cazul selecţionării lor vor putea primi instrucţiuni despre solicitarea vizei şi programarea interviului de viză. Numărul de confirmare a înregistrării va putea fi recuperat printr-un link de pe pagina Entrant Status Check folosind adresa de email, numele de familie şi anul naşterii participantului.

Comments

comments