La doar 20 de ani, Lia Spiridon, tânăra din Piteşti diagnosticată anul trecut cu leucemie acută limfoblastică cu celule IT, s-a stins din viaţă seara trecută! 

 

Toate eforturile piteştenilor care au contribuit în numeroasele acţiuni caritabile organizate în folosul ei, pentru a strânge cei 200.000 de euro pentru un transplant de măduvă în Italia, şi toate încercările medicilor de a o ţine în viaţă s-au dovedit zadarnice. Probabil, Dumnezeu avea de nevoie de încă un înger în Cer, aşa că a luat-o la El. 

Lia a lăsat în urmă mii de oameni trişti pentru soarta sa, care şi-ar fi dorit să o aibe lângă ei mult timp de acum încolo. Printre cei devastaţi de moartea Liei se numără şi iubitul său, Adrian Călinescu, cu care tânăra ar fi trebuit să se căsătorească anul acesta. El a postat pe Facebook un mesaj sfâşietor. 

“Cerul plânge ,eu sunt distrus. Tu pentru mine ai fost,ești si vei rămâne totul. Îmi doresc sa vi aici,lângă mine ,sa te strâng in brațe ,sa te sărut . emoticon frown Ce s-a întâmplat cu toate visele noastre??! Când îmi spuneai ca vrei sa avem o familie.. Când îmi spuneai ca abia aștepți sa ne plimbam cu copii noștri prin parc.. Eu ,acum? Eu am rămas singur… Iubirea mea,dragostea mea, eroina mea, îngerașul meu ?? Te strig , te implor , te vreau lângă mine … Tu .inimioara mea, tu ești cea care mi-ai fost mereu aproape indiferent de situație. Tu erai lângă mine.. Intoarce-te înapoi si spune-mi ca ma iubești .. Când am venit eu la tine ,in Italia si îmi spuneai ca vrei acasă ,ca nu mai poți si eu ți-am spus ” a venit casa la tine” Mi-ai promis ,iubire ca o sa lupți..si ai luptat,dragostea mea. Sunt sfâșiat de durere.. Iubita mea..te rog,te implor,intoarce-te mine.. De ce m-ai lăsat tu singur pe mine ,de ceeee???? Când am plecat eu din Italia si te-ai ridicat din pătuț sa te uiți după mine … Ne-am promis amândoi ca vom fi împreuna pana la adânci batrâneți .. Când m-ai sunat tu pe mine acum 4 zile si mi-ai spus in mod repetat “te iubesc,ai grija de tine” .. Inimioara mea,te-am iubit,te iubesc enorm si te voi iubi mereu. Îngerașul meu scump .. :(( tipa la mine, pocnește-ma,trezește-ma, spune-mi ca e doar un coșmar… Tu,suflet curat,ai lăsat atâta durere in urma ta. Vei rămâne veșnic iubita mea . De ce nu-mi mai răspunzi tu la mesaje,de ce ???? Fericirea mea ,aici s-a încheiat , dragostea noastră este veșnica . :(( suflețelul meu, îngerașul meu păzitor ,odihnește-te in pace!! :((“ a scris Adrian.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI