Săptămâna trecută, un subofițer din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu a dat dovadă de spirit civic, când, aflat în interes de serviciu, a descoperit, pe DN 65 B, o borsetă în care se aflau aproximativ 2000 de lei, acte personale și ștampila unei firme.

Fără să stea pe gânduri, plt. adj. șef Petria Ionuț a înștiințat conducerea inspectoratului și a mers imediat la sediul Secției 4 de Poliție din cartierul Prundu, acolo unde a predat borseta cu tot ce se  afla înăuntru, în speranţa că persoana păgubită o va putea astfel recupera. Polițiștii au făcut verificări, au luat legătura cu persoana respectivă și i-au înapoiat bunurile pierdute.

„Fapta onorantă a colegului  nostru arată, încă o dată, că pompierii sunt caracterizaţi de cinste, dăruire şi devotament și pot fi exemple demne de urmat.” Subofițerul, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş din anul 2006, a fost felicitat de colegi, dar a primit mulțumiri și din partea persoanei care, datorită gestului său, și-a recuperat  banii și actele.

Comments

comments