Lucrurile par să fie bătute în cuie: Piteşti- Sibiu va fi a autostradă, dar nu se ştie când. Mai întâi, va apărea ca drum expres, dar exproprierile vor fi făcute pentru autostradă. Viitorul guvern sau ministru ar urma să transforme drumul expres în autostradă.

Iar PSD Argeş bate apa în piuă, ca să îi pregătească terenul lui Ponta, care va veni sâmbătă în Argeş şi va avea şi o vizită la Dacia. Pentru a nu apărea surprize neplăcute, Ioan Rus vine azi la Mioveni pentru a discuta cu şefimea de la Dacia şi cu sindicaliştii, iar la ora 13 va avea o conferinţă de presă la CJ Argeş.

Florin Tecău, preşedintele CJ Argeş, spune că până în 2018 se va putea circula între Piteşti şi Sibiu pe patru benzi: “Autostrada va fi făcută în două etape. Prima va fi aceea a unui drum expres, însă proiectul şi exproprierile vor fi făcute ca pentru autostradă. Va fi un drum pe patru benzi. Ulterior i se vor adăuga benzile de urgenţă specifice autostrăzilor şi glisiera de separare a sensurilor de mers. De asemenea, important este că s-a reuşit includerea în Master Plan şi a Transfăgărăşanului, pentru a fi deschis tot anul, şi reabilitarea drumului Piteşti-Curtea de Argeş”, a spus Tecău. (sursa:proarges.ro)

Comments

comments

DISTRIBUIȚI