UNDE: Pitești Retail Park, pe galerie, vis-a-vis de locul de joacă Maciu Piciu! CÂND: Duminică, 17 aprilie , ora 12:00

 Duminica aceasta lumea fanteziei se îmbină cu ‘magia’ științei într-un eveniment plin de joacă, distracție și învățare la Pitești Retail Park.
Toți copiii sunt așteptați duminică, începând cu ora 12:00, să se întâlnească cu fermecații Peter Pan și Tinkerbell într-un spectacol interactiv. Cele două personaje vor povesti despre aventurile lor luptând împotriva maleficului Captain Hook și despre importanța prieteniei cu joacă și muzică.

După ce aterizăm din Tărâmul de Nicăieri, Profesorul Trăsnit ne așteaptă în lumea științei cu tot felul de experimente și curiozități. Ne vom desfăta cu idei și cunoștințe și ne vom distra în ‘laboratorul’ unde numai copiii au acces.

Mici visători sunt așteptați pe 17 aprilie, de la ora 12:00, în Pitești Retail Park, în zona Maciu Piciu, să își facă prieteni noi, să se distreze și să plece cu imaginația plină!
Pitești Retail Park poate fi vizitat, zilnic, între orele 09:00-21:00.
Detalii pe https://ro-ro.facebook.com/pitestiretailpark/ sau pe www.pitestiretailpark.ro

*** Despre Pitești Retail Park

Centrul Comercial Piteşti Retail Park situat pe DN65B, în comuna Geamăna, în imediata apropiere a orașului Pitești, este destinaţia ideală a locuitorilor judetului Arges pentru cumpărăturile zilnice şi pentru construirea, modernizarea, amenajarea și utilarea casei.
Dezvoltat de New Europe Propert Investment (NEPI), are o suprafață închiriabilă de 24.836 m2 și aproximativ 1.200 locuri de parcare.
Pitești Retail Park găzduiește cel mai mare hypermarket din oraș, Auchan Bradu, dar și unele dintre cele mai importante reprezentanțe ale magazinelor de bricolaj și home&deco din țară: BricoDepot, Jysk, Naturlich, Lem’s, Baz Design, Staer, Cador, Top Shop și magazine de electronice și electrocasnice, precum Altex, Flanco și Germanos.

Comments

comments