În prezenţa co-preşedinţilor Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, PNL şi-a lansat vineri, 15 aprilie, candidaţii la alegerile locale din iunie în Argeş.

Liderii centrali ai PNL au declarat că acesta este anul în care PNL trebuie să învingă PSD în Argeş. Ion Popa, liderul liberalilor argeşeni a prezentat candidaţii pentru funcţiile de primari în cele 102 localităţi argeşene şi a precizat că prezenţa celor doi co-preşedinţi în judeţ este dovada clară că filiala argeşeană este una puternică. Referitor la edilii care au migrat din PNL în alte partide, liderul PNL Argeş a precizat că acei primari nu erau oneşti şi că în prezent au rămas în formaţiune doar oamenii valoroşi pentru partid.

„Această prezenţă (nr. red. Vasile Blaga şi Alina Gorghiu) arată cât de importantă este filiala Argeş pentru Partidul Naţional Liberal şi cât de important este să câştigăm alegerile locale din acest an. Sunt mândru că suntem atât de mulţi prezenţi. Am fost şi mai mulţi, dar au rămas doar cei care contează, cei mai drepţi şi corecţi. Sunt oameni în care avem încredere şi care cred că vor reuşi. Este cel mai bun moment pentru a înlătura PSD. Vă rog să aveţi curaj pentru că vom câştiga alegerile”, a declarat liderul PNL Argeş, Ion Popa.

Comments

comments