Joi, 29 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Simfonia a Centrului Multifuncțional, concertul Orchestrei de suflători a Filarmonicii Pitești, dirijor Byoungdon Kang, se va desfășura cu public. Vor avea acces 30% din spectatori.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Pitești, prețul fiind de 40, 30 sau 20 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Abonații din vechea stagiune, care, din cauza pandemiei, nu au putut asista la concertele din abonament, vor avea acces gratuit.

În program: J. Williams – Rosewood, C. M. von Weber – Corul Vânătorilor, Y. Kimura – Always with me – Spirited away, G. Pierné – Pastorale, F. Farkas – Dansuri antice, E. Elgar – Nimrod Enigma și F. Sterkel – Oveture in C.

Byoungdon Kang s-a născut la Daejeon, dar a urmat la Seul cursurile Universității Naționale, fiind licențiat în Pedagogie Muzicală și Drept. La București, la Universitatea Națională de Muzică, sub îndrumarea profesorului universitar dr. Cristian Brâncuși a terminat cursurile de master Dirijat orchestră. A susținut numeroase concerte de operă și simfonice în Coreea de Sud (la Daejon, Seul, Sungnam, Ulsan), dar și în Italia, Polonia, România (Craiova și Ploiești). Dirijorul coreean este în premieră la Filarmonica Pitești.

Comments

comments