Campania umanitară ”Venim în casa ta de Paște” a ajuns la final. Începând de astăzi și până joi, 60 de familii aflate în evidenţa Direcției de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei oraşului Mioveni vor avea o masă mai bogată de sărbători.

Amintim că această campanie s-a desfășurat în perioada 5 – 23 aprilie a.c., și a fost organizată de Consiliul Local, Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu SC Delta Invest SRL, Cofetăria Alpina, SC Clasic Market-Green Pub, SC Divicom General SRL, SC Acva Marin Benefic SRL, unităţile de învăţământ de pe raza oraşului, dar şi cu cetăţenii inimoşi ai oraşului.

Beneficiarii noștri vor primi pachete ce conțin produse alimentare perisabile și neperisabile: ouă, măsline, brânză, salam, lapte, unt, cereale, conserve, ulei, faină, orez, zahăr, băuturi răcoritoare, dulciuri, prăjituri, cozonac, detergent, dar și rechizite școlare.
Mulțumim tuturor celor care au ales să doneze și care prin gestul lor simplu au adus o bucurie imensă în sufletele unor oameni sărmani!”, transmite administrația locală.

Comments

comments