Clinica LUY ESTHETIC ART reuneşte sănătatea şi frumuseţea într-un spaţiu modern din Piteşti, cu accesibilitate din toate zonele oraşului.

În cadrul Clinicii LUY ESTHETIC ART, medici specialişti pot diagnostica şi trata afecţiunile care intră în sfera chirurgiei plastice şi medicinii dentare. Ei îmbină estetica dentară şi estetica facială pentru ca dumneavoastră să aveţi o înfăţişare plăcută, un zâmbet cât mai încrezător, dar şi să creaţi o impresie bună.

Clinica LUY ESTHETIC ART este formată dintr-o echipă de medici tineri, competenţi, cu specialitate în profilaxie, protetică, endodonţie, ortodonţie, pedodonţie, parodontologie, implant dentar şi estetică dentară.

Aparatura modernă şi mediul confortabil îi ajută să ofere servicii stomatologice de o calitate foarte bună. Prin folosirea materialelor de înaltă calitate şi tehnicile performante, pacienţilor li se oferă garanţii pentru tratamentele efectuate în clinică.

Specialiştii clinicii LUY ESTHETIC ART consideră ca unul dintre cel mai evident aspect al danturii frumoase este dat de către dinţii sănătoşi, bine aliniaţi şi cât mai albi. Prin intermediul tratamentelor stomatologice specializate, puteţi obţineţi un zâmbet sănătos şi armonios.

La Clinica LUY ESTHETIC ART opţiunile zâmbetului se realizează cu ajutorul faţetelor dentare, albirii dentare, a bijuterilor dentare şi tatuajului dentar.

Faţete dentare sunt produse din porţelan dentar de calitate şi au rolul de a îmbunătăţi estetica unuia sau mai multor dinţi.
Albirea dentară este o metodă profesionalî de albire a dinţilor, rapidă, sigură şi nedureroasă. Este unul din cele mai solicitate servicii dentare, datorită importanţei tot mai mare pe care oamenii o acordă înfăţişării exterioare.
Bijuteriile dentare; pentru a scoate în evidenţă o dantură frumoasă şi armonioasă se folosesc bijuteriile dentare. Procedura este nedureroasă şi nu afectează integritatea dintelui.
Tatuajul dentar poate varia în funcţie de suprafeţele dentare şi este aplicat atât pe dinţii laterali cât şi pe cei frontali.

Pentru toate acestea, medicul dentist cu experienţă în domeniu Gupta Voica Luiza vă întâmpină cu următoarele specializari: implant dentar, tratamente stomatologice şi estetică dentară.

Program Medicina Dentară
L – V: 08:00 – 24:00
S: 09:00 – 14:00
D: Închis

B-dul Republicii, bl. 2 IRTA, parter, Pitesti, Arges
Tel.: 0770 957 355
0348 405 224
E-mail: luyestheticart2017@gmail.com

Comments

comments