„La Belle Époque” și „În pronunțareʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

„La Belle Époque” și „În pronunțareʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”. Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „La Belle Époque”, cu Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant și Pierre Arditi în rolurile principale, în regia lui Nicolas Bedos.

Viața lui Victor, un sextagenar deziluzionat, este dată peste cap atunci când Antoine, un anteprenor strălucit, îi propune un nou tip de atracție: îmbinând artificii teatrale și reconstituiri istorice, firma lui Antoine permite clienților să aleagă o perioadă din viața lor și să se întoarcă în timp. Victor alege să retrăiască săptămâna cea mai marcantă din viața sa, cea din urmă cu patruzeci de ani, când şi-a întâlnit marea dragoste…

Considerat de „Hollywood Reporter” „sexy și original” și descris de „Variety” drept „un Westworld francez cu actori în loc de roboți”, „La Belle Époque” a fost de trei ori premiat la „César 2020”, pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar (Fanny Ardant), Cel mai bun scenariu (Nicolas Bedos) și Cele mai bune decoruri.

Filmul este recent apărut în România, având premiera în data de 16.10.2020.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 10 ianuarie 2021, de la ora 18.00, se difuzează la Cinematograful „București” filmul românesc „În pronunțare”. Regia îi aparține Mihaelei Popescu, în rolurile principale jucând Dorotheea Petre, Cuzin Toma și Olimpia Melinte.

Filmul prezintă o dramă suprarealistă despre un judecător de 40 de ani cu un tată suferind, o căsnicie în suferință și cazuri insignifiante de rezolvat. O pledoarie pentru cine deține puterea – Andi, partea animalică,  sau K, partea rațională.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.