Kaufland va mai deschide încă două magazine la Piteşti

Kaufland, retailer-ul german cu cea mai spectaculoasă expansiune în România, va mai deschide încă două magazine în Piteşti, iar ridicarea acestora ar putea începe chiar în toamna acestui an. După cum ne-a declarat, în exclusivitate, viceprimarul Cornel Ionică, „cei de la Kaufland sunt extrem de interesaţi să mai deschidă încă două magazine în oraşul nostru, mai ales că afacerile le merg foarte bine aici. Cele două magazine vor fi deschise în cartierele Trivale şi Prundu, însă nu vă pot spune date precise cu privire la începerea investiţiilor, deoarece reprezentanţii companiei încă sunt în negocieri şi discuţii cu proprietarii de terenuri şi spaţii comerciale din acele zone. Magazinul Kaufland din Prundu ar putea fi amplasat între complexe, aproape de autobază. Însă, repet, deocamdată nu este nimic bătut în cuie privind amplasamentul. Oficialii Kaufland au venit deja de două ori în acest an la Primărie pentru a purta discuţii legate de viitoarele magazine.”
Kaufland deţine patru magazine în Argeş, două la Piteşti şi câte unul în Mioveni şi Câmpulung. Primul magazin Kaufland a fost deschis în toamna lui 2006 la Piteşti. Până în prezent, Kaufland a investit în Argeş 30 de milioane de euro şi a creat 800 de locuri de muncă.
Kaufland are 74 de magazine şi peste 8.000 de angajaţi în ţara noastră şi a deschis primul magazin în România în 2005. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.
Kaufland, parte a grupului german Lidl Schwartz, este al doilea jucător din comerţul românesc, după Metro Cash&Carry, în funcţie de cifra de afaceri. Afacerile Kaufland au fost în 2010 de 1,11 mld. euro, în creştere cu circa 25% comparativ cu 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.