„Jungle Kids Party” – Piteşti a organizat, săptămâna trecută, acțiunea caritabilă intitulată „Suflet pentru suflet”. Astfel, 30 de copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, de la Centrul de tip familial Găvana și de la Complexul „Dumbrava minunată” au avut parte de o după-amiază plină de distracții și jocuri la „Jungle Kids Party” din cadrul Complexului „Parole Fitness” din Pitești. Micuții au vizionat filme 3D, au fost pictați pe față, au organizat diferite concursuri și au fost serviți cu pizza și tort.

De asemenea, copiii nu au plecat cu mâna goală, reprezentanții „Jungle Kids” oferindu-le cadouri constând în dulciuri, jucării și haine. Micuții cărora cei de la „Parole Fitness” le-au oferit o zi de neuitat sunt copii care dispun de o măsură de protecție pe o perioadă determinată, ei provenind din familii fără posibilități materiale.
Banii pentru acţiunea umanitară au fost strânși în urma organizării unui „Atelier de creație” ce a avut loc, pe 13 februarie, la „Jungle Kid”. În plus, pe lângă aceste sume, s-au mai făcut şi donaţii din partea unor părinți binevoitori, care, pe lângă bani, au adus dulciuri și jucării pentru cei 30 de copii fără posibilități materiale.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI