Judoka piteștean Alexandru Raicu, pe podium la Grand Slam Paris!

Judoka piteștean Alexandru Raicu, pe podium la Grand Slam Paris! Sportivul legitimat la CSM Piteşti/FC Argeş a avut o evoluţie foarte bună în acest concurs de anvergură, ce se va încheia astăzi în capitala Franţei.
La categoria -73 de kilograme pe podium au urcat HARADA Kenshi (Japonia), RIQUIN Theo (Franţa), HEYDAROV Hidayat (Azerbaijan) şi RAICU Alexandru.
Raicu s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatul obţinut: ”Vreau sa încep prin a va mulțumi tuturor celor care ati fost lângă mine și m-ați susținut începând de la cele mai bune, pana la cele mai grele momente, pentru a ajunge pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Astăzi toată munca și efortul depus de alungul anilor și au spus cuvântul și am reușit sa obțin medalia de bronz la una dintre cele mai importante competiții ” Grand Slam Paris”. Visul meu de o viata începe sa prindă culoare, cariera mea de sportiv începe sa fie promițătoare. Este abia începutul, visez la titlul Olimpic și voi face tot posibilul ca acesta sa devina realitate. Încă odată vreau sa va mulțumesc pentru toată susținerea și sprijinul acordat atât în antrenamente cât și în viata de zi cu zi!
Talentatul judoka e pregătit de Valentin Ioniţă şi Cornel Pălărie.
Sursa: Facebook/CSM Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here