Joi, 9 mai, se va da startul celei de-a IV-a ediții a Târgului de Echipamente și Utilaje Agricole AGRO PITEȘTI. În cadrul târgului internațional vor fi prezentate o gamă variată de echipamente agricole, tractoare, combine; substanțe pentru fertilizare și protecția plantelor, utilaje și instalații pentru industria alimentară.

NOU! Vaci Angus și îngrășăminte!


În fiecare zi, în perioada 9-12 mai 2019, este organizată câte o tombolă cu premii, iar duminică va fi oferit marele premiu: un porc viu oferit de RadicStar SRL.

”Așteptăm, cu drag, de joi până duminică, să ne viziteze toți fermierii. Vor fi prezenți unii dintre cei mai importanți producători, dealeri și importatori de echipamente și utilaje agricole! Vă invităm la deschiderea oficială care va avea loc joi, 9 mai, ora 11.00, în parcarea Jupiter City Pitești”, precizează Diana Eftene, director al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) Argeș.

Proiectul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș are sprijinul Instituției Prefectului, al Consiliului Județean Argeș, al Primăriei Municipiului Pitești și al instituțiilor locale cu profil agricol – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Direcția pentru Agricultură Argeș, Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), precum și al instituțiilor care finanțează agricultura – bănci, IFN-uri, societăți de asigurare.

Parteneri ai evenimentului: Ambasada Republicii Cehe, Camera de Comerț și Industrie a României și Romexpo.

Comments

comments