Jandarmii, poliţiştii şi pompierii, măsuri sporite de precauţie pentru funeraliile regale de la Curtea de Argeş

0
513

Funeraliile Majestății Sale, Regele Mihai I al României reprezintă un moment de o solemnitate deosebită la care se preconizează participarea unui public numeros.

Având în vedere faptul că, în municipiul Curtea de Argeş se estimează prezenţa unui număr foarte mare de persoane, forțe ale Ministerului Afacerilor Interne (jandarmi, poliţişti şi pompieri) vor asigura buna desfășurare a funeraliilor Majestății Sale, Regele Mihai I al României.

De altfel, pompierii argeșeni au executat, în ultima perioadă, o serie de recunoașteri și controale de prevenire la principalele obiective unde sunt stabilite a se desfășura evenimente din cadrul funeraliilor.

Totodată, aproximativ 70 de cadre, cu 16 mijloace tehnice (punct de comandă mobil, autospeciale pentru stingere, puncte medicale avansate, autospeciale de descarcerare, ambulanțe SMURD și autospeciale de primă intervenție și comandă) vor asigura măsuri specifice de acordare a asistenței medicale de urgență , evacuare și acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.

„€În vederea reducerii posibilităților de producere a unor evenimente care să afecteze siguranța participanților la eveniment, recomandăm acestora să manifeste calm şi să urmeze indicaţiile autorităților!” este mesajul Jandarmeriei Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here