Jandarmeria Argeș: În centrele comerciale nu se realizează triajul, iar unii clienţi nu au certificat verde

0
526

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.000 lei.

”În această perioadă au fost verificate mai multe centre comerciale din municipiul Pitești, iar în urma controalelor efectuate a reieșit faptul că la intrări nu se realizează triajul epidemiologic, iar unii clienți nu posedă certificat verde. În urma celor constatate au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș pentru luare măsurilor legale împotriva administratorilor societăților comerciale”, transmite Jandarmeria Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here