ITM Argeș. Modificări aduse contractului individual de muncă

Modificări aduse contractului individual de muncă. Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș transmite că, potrivit actului normativ, Modelul-cadru al contractului individual de muncă se modifică astfel:
– atribuțiile postului sunt prevăzute în fișa postului, anexă la contractul individual de muncă, cu excepția micro-întreprinderilor cu până la 9 salariați, care vor completa o scurtă caracterizare/descriere a activității;
– potrivit literei c^1) din O.M.M.P.S. nr. 585/2.07.2021, angajatorul are îndatorirea să informeze angajatul cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat.
Această obligație se aplică doar persoanelor prevăzute la art. 30 din Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

„Totodată, ținând cont de modificările normative, apreciem că se impune întocmirea de acte adiționale la contractele individuale de muncă aflate deja în derulare”, transmite Ion Samoilă, inspector șef al ITM Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here