IRIS are nevoie de ajutor! Tânăra motociclistă accidentată la Lereşti este în stare gravă. Iris Dobre, o tânără motociclistă din Argeș, se zbate pe un pat de spital, după ce a fost spulberată, alături de alți doi motocicliști, de un șofer neatent care a pătruns pe contrasens, duminică, în comuna Lerești.

Tânăra studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, pasionată de motociclism, a ajuns în stare gravă la spital, alături de un alt motociclist. Un alt treilea motociclist, rănit și el în accident, a scăpat cu câteva răni care nu îi pun viața în pericol.

Iris are nevoie de numeroase intervenții chirurgicale și îngrijiri pentru o lungă perioadă pentru a-și reveni.

Numeroase asociații de motocicliști din țară au lansat un apel disperat pentru a reuși să strângă fondurile necesare îngrijirilor de care tânăra are nevoie.

“Dragi prieteni, colega noastra Iris Dobre a suferit un grav accident de motocicleta. In urma tragicului accident care a avut loc in localitatea Leresti, intre o masina si trei motociclisti (patrundere pe contrasens a autovehiculului) a rezultat un morman de fiare si doi motociclisti grav accidentati. Intrucat situatia nu ne permite sa organizam un eveniment pentru strangerea de fonduri necesare operatiilor si ingrijirii medicale, cine doreste si poate sa doneze o suma de bani, oricat de mica ar fi, o pot face in contul: RO06BTRLRONCRT0234081501. DOBRE IRIS ANDREEA (cont personal al victimei)”, se arată într-o postare pe Facebook, pe pagina Extreme MOTO Spirit.

Comments

comments