Ionuţ Popa, inamicul public numărul 1 al PSD Argeş

SPORT SÂNGEROS Cele trei înfrângeri consecutive înregistrate de CS Mioveni par să afecteze şi imaginea social-democraţilor argeşeni, care sperau să adune voturi de pe urma echipei de fotbal.
Continuă scandalurile la CS Mioveni, echipă care, după trei etape, nu are niciun punct şi niciun gol marcat. Mai mult, evoluţia de până acum a echipei galben-verzi a fost una cu adevărat jenantă, Mioveniul depunându-şi serios candidatura la un loc retrogradabil. Şi, cum atunci când nu sunt rezultate, scandalurile se ţin scai, în cadrul clubului este o adevărată furtună, din toate punctele de vedere.


Echipa nu este pregătită fizic

Cele trei meciuri de până acum au demonstrat tuturor că echipa nu este pregătită fizic. Fotbaliştii se sufocă pe teren în repriza secundă, ajungând ca, în ultimele minute, să nu mai poată sta în ghete. Degeaba a fost adus acum un preparator fizic, degeaba încearcă acesta să redreseze „din mers” situaţia. Pregătirea făcută în vară de Ionuţ Popa a fost una foarte slabă, fapt confirmat şi de unii dintre jucători, chiar dacă aceştia au preferat să nu comenteze mai mult, pentru a nu avea probleme cu tehnicianul.

Dică şi Neaga, mâini moarte

Transferurile făcute sunt dezastruoase, „numele” aduse la Mioveni neputând juca decât la un nivel de curtea şcolii. Răzvan Tunaru nu a ascultat de nimeni şi a adus la echipă fotbalişti precum Neaga şi Dică, primul venind după o accidentare extrem de serioasă, care îl ţinuse pe tuşă mai mult de jumătate de an.
În aceste condiţii, Rică nu avea cum să se impună, iar ceea ce joacă el acum este ceva legat de cascadorii râsului. Nicolae Dică a demonstrat că nu degeaba a renunţat la el Becali, evoluţiile sale semănând mai degrabă cu ale unui pensionar pierdut prin teren.

Nu există coordonator

Faptul că echipa nu a marcat până acum nu ar trebui să surprindă, şi asta în primul rând pentru că la mijloc nu există un coordonator. Ionuţ Popa foloseşte la jumătate cuplul Mărgăritescu-Naidin, dar ambii mai mult distrug decât să construiască. În aceste condiţii, nu ai cum să legi echipa şi mai ales nu ai cum să trimiţi mingi utile către vârfuri.

Se caută înlocuitor pentru Popa

Este din ce în ce mai clar că zilele lui Ionuţ Popa la echipă sunt numărate. Numai că oficialilor de la Mioveni le este greu să-l demită pe antrenor, pentru că, în acest caz, ar trebui să îi plătească o sumă mare de bani. În aceste condiţii, conducătorii grupării încearcă să îl facă pe Popa să îşi dea demisia, dar este greu de crezut că acesta va face acest lucru. Chiar şi aşa însă, au început căutările pentru un nou tehnician, primul pe listă fiind Ilie Stan, fostul principal de la Victoria Brăneşti.

Primarul nu mai vrea să vină la meciuri

Cele trei meciuri de până acum l-au făcut pe primarul Ion Georgescu să declare că nu mai vrea să vină la meciuri. După ce echipa sa a pierdut cu 1-0 jocul cu Astra, edilul de la Mioveni a părăsit nervos arena, spunând doar că aşteaptă explicaţii de la antrenori şi că va reveni la meciuri abia atunci când echipa va demonstra că merită să rămână în Liga I.

Tabela de marcaj nu mai vine

Cu toate că se promisese că stadionul de la Mioveni va avea şi o tabelă de marcaj modernă (acum există una antică), acest lucru nu s-a realizat, până acum. Lipsa banilor, dar mai ales lipsa unei persoane de la club care să gestioneze situaţia a făcut ca acest cochet stadion să pară unul de mâna a treia şi asta dacă te uiţi la acea tabelă din vremuri de demult.

Partidul roşu, în pericol

Marele pericol îl reprezintă însă faptul că o retrogradare a echipei va aduce mari probleme de imagine pentru PSD Argeş. Cum Ion Georgescu este preşedintele PSD Mioveni şi unul dintre apropiaţii lui Constantin Nicolescu, este de aşteptat ca, în campania electorală, partidul roşu să piardă puncte importante pe urma echipei de fotbal. Va fi interesant de văzut cum va gestiona primarul de la Mioveni situaţia şi mai ales ce va face pentru a nu scădea în ochii şefului său de la Consiliul Judeţean.

Conducerea CJ Argeş a suferit în tribună

Pentru că, în seara jocului cu Astra, la Mioveni se desfăşura la Mioveni şi Festivalul Internaţional de Folclor „Carpaţi”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Argeş, la meci a asistat şi aproape întreaga conducere a CJ Argeş, în frunte cu vicepreşedintele Florin Tecău, dar fără preşedintele Constantin Nicolescu. Tecău nu numai că a suferit teribil văzând evoluţia penibilă a gazdelor, dar a şi simţit pericolul în ceea ce priveşte notorietatea partidului din care face parte. Orice eşec al CS Mioveni se va întoarce ca un bumerang asupra PSD, iar Tecău, care este şi vicepreşedinte PSD, va încerca să facă orice pentru a redresa situaţia partidului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.