Ion Mînzînă: Voi candida pentru președinția PSD Argeș în cadrul alegerilor care vor avea loc anul acesta

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș:Cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică, unită și capabilă să se lupte pentru interesele acestui județ la nivel național.

Am anunțat și public faptul că voi candida pentru președinția PSD Argeș în cadrul alegerilor care vor avea loc anul acesta. Suntem pe un loc fruntaș în regiunea Sud Muntenia în privința fondurilor europene, până acum nu avem niciun proiect la care să fim obligați să renunțăm, indiferent de axele de finanțare, suntem în topul alocărilor pe programul guvernamental PNLD III – “Anghel Saligny” la nivel național ca județ.

Sigur, nu este în exclusivitate meritul meu, este meritul întregii echipe a partidului, împreună cu primarii și parlamentarii PSD de Argeș și este meritul și conducerii Consiliului Județean și al consilierilor județeni.

Niciodată nu am fugit de răspundere, iar cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică, unită și capabilă să se lupte pentru interesele acestui județ la nivel național.

Iar până acum, am dovedit că putem fi astfel și că suntem capabili să ne ținem promisiunile făcute argeșenilor!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.