Ion Mânzână îi cere lui Iohannis imediat, imediat însemnând imediat, să nu mai laude Guvernul PSD

457 views

Vicepreşedintele CJ Argeş, Ion Mânzână, a făcut o analiză a ceea ce a însemnat mandatul României în fruntea Consiliului Uniunii Europene, dar şi asupra criticilor aduce de preşedintele Iohannis pe această temă:
“În urmă cu şase luni, un domn care semnează ca preşedinte al României ne povestea că ţara noastră este total nepregătită să preia Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi că ar fi mai bine să lăsăm locul Finlandei. Acum însă acelaşi domn vine şi spune, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, că totul a fost un real succes.

Citez chiar din domnul preşedinte: “România a reuşit să închidă aproape 100 de dosare, ceea ce este cam dublu decât au realizat alţii înaintea noastră sau mai mult, iar acest lucru se datorează multor specialişti care au lucrat pentru aceste chestiuni şi foarte bine au făcut… Echipa română a reușit ceva neașteptat, președinția română a fost surprinzătoare…”

Culmea este că imaginea proastă pe care o are România și acuzele despre incapacitatea Bucureștiului de a asigura președinția rotativă a UE au venit chiar de la Iohannis! Ce să mai credem despre acest om: o dată lauzi munca făcută de Guvernul PSD, dar pe care l-ai blocat de câte ori ai avut ocazia. Aşa că îi cer domnului Iohannis imediat, imediat însemând imediat, să nu mai laude Guvernul PSD. Ne descurcăm şi singuri…”, a declarat Ion Mânzână.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI