Iohannis, la Pitești: Dacă am aduna promisiunile de kilometri de autostradă făcute de guvernanţi în ultimii 20 de ani, am avea autostrăzi cât China

1,198 views

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat joi, 24 mai, la Pitești, la dezbaterea ”Industria auto, motorul dezvoltării economiei. Factori de creștere a competitivității”, organizat de Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM). Președintele României a criticat lipsa de rezultate a guvernării: ”În afară de hărți colorate și planuri frumoase, lumea se uită și la rezultate, iar cei 15 kilometri de autostradă dați în folosință în ultimul an și jumătate înseamnă ridicol de puțin. De aceea, îmi doresc să văd oameni mai responsabili în funcții executive care să gândească dincolo de interesul de partid, în interesul României. Dacă am aduna promisiunile de kilometri de autostradă făcute de guvernanţi în ultimii 20 de ani, am avea autostrăzi cât China”, a declarat președintele Klaus Iohannis, spunând că nu înţelege de ce nu se trece la realizarea proiectelor, în condiţiile în care sunt şi bani, este şi nevoie de acestea.

De asemenea, Iohannis vizitează joi și uzina Automobile Dacia de la Mioveni, unde va avea discuţii cu membri ai conducerii şi cu angajaţi ai companiei.

Comments

comments