Pentru a oferi clientilor servicii la standarde de calitate ridicate, in perioada 04 –€ 05 decembrie, se vor desfasura lucrari de mentenanta a sistemului informatic. Ca urmare, Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, serviciul de transmitere a indexului autocitit precum si Info Linia CEZ vor putea oferi clientilor un numar limitat de servicii, reluandu-si activitatea completa incepand cu data de 06 decembrie.

Recomandam tuturor clientilor nostri care doresc sa transmita solicitari in perioada 04 –€ 05 decembrie sa transmita solicitarea in scris, la adresa de corespondenta: Strada Depozitelor, numarul 2, Targu-Jiu, judetul Gorj, cod postal 210238, prin e-mail la adresa cez_crc@cez.ro sau prin fax la numarul 0248 524 834.

Pentru informatii generale despre activitatea de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale, clientii pot accesa website-urile www.cez.ro sau www.cezinfo.ro.

Incepand cu data de 06 decembrie, Centrele de Relatii CEZ, serviciul de transmitere a indexului autocitit precum si Info Linia CEZ isi vor relua activitatea in forma completa urmand ca solicitarile primite in perioada de mentenanta sa fie preluate si realizate, respectandu-se termenele legale.

Transmiterea deranjamentelor ramane functionala. Clientii nostri pot anunta simplu si rapid deficientele in alimentarea cu energie electrica, prin intermediul serviciului IVR Deranjamente, care ramane functional in timpul lucrarilor de mentenanta. Speram ca disconfortul generat prin aceasta fereastra de mentenanta va fi minim si ne vom asigura ca functionalitatea sistemului informatic, se desfasoara la parametri optimi, imediat dupa incheierea interventiei tehnice.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

Comments

comments