Miercuri, 04 iulie 2018, începând cu ora 12,00, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, Bd Republicii nr. 118, contribuabilii vor beneficia de răspunsuri la întrebările referitoare la completarea şi depunerea formularului „Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contributiile sociale datorate de persoane fizice”.

La această întâlnire vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii iulie 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual), precum şi noile reglementări privind casele de marcat.

Pentru a veni în întâmpinarea aspectelor semnalate de membrii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Arges, la întâlnire vor fi prezente şi persoane din cadrul Comitetului director al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri, precum şi reprezentanţi ai Patronatului Caselor de Marcat din România.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Comments

comments