Regia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: Croitor, COD COR 753101; Tapițer, COD COR 753401.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– Croitor: pregătire profesională în domeniu; vechime în domeniu 3 ani; disponibilitate la program prelungit/flexibil (inclusiv sâmbătă și duminică) și la deplasări interne sau externe, conform specificului instituției.
– Tapițer: diplomă de bacalaureat sau școală profesională în specialitate/certiflcat de calificare pentru meseria de tapițer; vechime în domeniu – minimum 2 ani;
disponibilitate la program prelungit/flexibil (inclusiv sâmbătă și duminică) și la deplasări interne sau externe, conform specificului instituției.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Județean Argeș din Pitești, etaj II, camera 84, telefon 0741/188.297, 0248/217.800, int. 270.

Comments

comments