Instanţa le-a dat peste nas ONG-iştilor care se opun construcţiei mall-ului din Tudor Vladimirescu. Declaraţii incendiare ale primarului Sectorului 4 despre acest ONG

767 views

Instanţa le-a dat peste nas ONG-iştilor care se opun construcţiei mall-ului din Tudor Vladimirescu. Declaraţii incendiare ale primarului Sectorului 4 despre ONG. Joi, 11 iulie, Tribunalul Bucureşti a respins cererea Fundaţiei Eco-Civica de suspendare a avizului de mediu pentru proiectul Argeş Mall, cunoscut de cei mai mulţi drept Mall Tudor Vladimirescu.
Soluţia pe scurt: “Respinge excepţia inadmisabilităţii acţiunii ca neîntemeiată. Respinge acţiunea ca neintemeiată. Obligă reclamanta să plătească pârâtei PK Emerald suma de 5.000 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată…”.

Şi primăria Sector 4 Bucureşti a bătut în instanţă Eco-Civica. Primarul, atac dur la adresa Eco-Civica.

Pentru a vă face o idee despre acest ONG, vă redăm în continuare declaraţia primarului de la Sector 4 Bucureşti, Daniel Băluţă, după ce instituţia pe care o conduce a câştigat un proces intentat de Eco-Civica şi Salvaţi Bucureştiul, care contestau legalitatea parcării din Tineretului.

Daniel Băluţă, atac la ONG-işti: “Oameni fără căpătâi, fără interes real pentru dezvoltarea societăţii”

Aşa cum am spus şi în trecut, adevărul şi buna-credinţă vor înfrânge întotdeauna încercările disperate ale unor oameni fără căpătâi, fără interes real pentru dezvoltarea societăţii. Le mulţumesc pe această cale judecătorilor pentru curajul de a nu se lăsa intimidaţi de presiunea publică, evident una provocată intenţionat, pe care oponenţii proiectelor de investiţii derulate de Primăria Sectorului 4 au tot încercat să o creeze şi să o impună în mentalul colectiv”.
Potrivit unui comunicat de presă al primăriei de sector, “magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au stabilit, prin decizie definitivă, faptul că indicatorii tehnico-economici aferenţi proiectului de investiţii privind parcarea de 700 de locuri din proximitatea Palatului National al Copiilor sunt temeinic fundamentaţi şi în perfectă legalitate.

Vezi aici articolul integral.

Comments

comments