Înotătorul piteştean Robert Glinţă, primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Împreună! Munca în echipă este o experiență incredibilă, motivantă și eficientă! E o provocare, una în care se naște performanța. Reușita aduce încredere. Team România își continuă drumul spre visul olimpic!

Robert Glință, primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și antrenorul său, Silviu Anastase, au fost felicitați de către președintele COSR, Mihai Covaliu și de președintele Federației Române de Natație și pentatlon Modern, Camelia Potec, pentru primul pas făcut în drumul spre Tokyo. Cei doi președinți sunt campioni olimpici.

La Complexul Olimpic ”€Sydney 2000, de la Izvorani, locul în care Robert Glință și-a stabilit casa până la Jocurile de anul viitor, visul unei medalii olimpice întreține dorința echipei de a ajunge la ea, cu fiecare lungime de bazin străbătută, cu fiecare sutime dintr-o secundă câștigată sau atinsă, cu fiecare zi depășită, mai bună sau mai grea. Experiența primei participări olimpice, la Rio 2016, a primei finale disputată în cea mai importanta întrecere a planetei, medaliile câștigate de atunci de Robert la Europene, sunt certitudini. În spatele celui mai valoros înotător român sunt oamenii echipei: antrenor, preparator fizic, medic, maseur, psiholog, cei care îl testează fizic, familia, prietenii dar și cei care au grijă ca să nu le lipsească nimic, Federația și COSR.

Drumul de la vis la realitate se străbate împreună! Pentru Tokyo 2020, pentru România! Noi suntem, Team România!

Sursa: Facebook/Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Comments

comments