Inconştienţă crasă! Gonea cu 164 km/oră prin oraş!

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 265 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 46.925 lei. Totodată polițiștii structurilor rutiere au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 18 permise de conducere și au fost retras 12 certificate de înmatriculare.

Atât poliţiştii din Piteşti cât şi cei din Câmpulung au avut de-a face cu o mulţime de vitezomani inconștienți, care rulau prin oraș cu viteze incredibile.

În cele 24 de ore, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.150 de lei, au reținut 2 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 40 au fost ca urmare a încălcării regimului legal de viteză, 9 ca urmare a nepurtării centurii de siguranță sau a neutilizării mijloacelor speciale de retenție pentru copii, și 5 ca urmare a nerespectării regulilor la traversarea străzii, respectiv neacordare de prioritate pietonilor angajați în traversarea regulamentară.

În cele 24 de ore, polițiștii rutieri câmpulungeni au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.580 de lei, au reținut 8 permise de conducere toate ca urmare a circulației cu viteză excesivă.

În ziua de 16 august, în cadrul acțiunii desfășurate pe DN 73, au fost depistate, pe raza comunelor Stâlpeni și Măhăești, 6 persoane care conduceau cu mai mult de 50 de km/h peste limita legală de pe sectoarele de drum unde au fost făcute constatările cu aparatul RADAR. Conducătorii auto depistați aveau vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, iar vitezele cu care au fost înregistrați cu aparatul RADAR au fost cuprinse între 103 și 118 km/h.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii rutieri câmpulungeni au desfășurat o acțiune și pe raza municipiului Câmpulung, împrejurare în care, pe str. Traian din același municipiou, au fost depistați doi conducători auto, înregistrați de aparatul RADAR cu viteze de 164, respectiv 127 de km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.